Tidligere kunder sier dette om meg. Jeg vil at du også skal føle sånn.

Gleden jeg får av å gi andre glede er ubeskrivelig. Det å jakte på øyeblikk som er over på brøkdelen av et sekund og det å komponere et nydelig, kunstnerisk portrett av brudeparet som blir rammet inn stor på veggen eller blir en hel dobbeltside i albumet er noe jeg elsker med jobben min. 

Tilbakemeldinger jeg får fra kunder bærer jeg med meg i hjertet mitt og jeg har blitt rørt til tårer flere ganger av de fine ordene og komplimentene jeg får.

 
 
bryllupsfotograf kristiansand profesjonell fotograf til bryllup

Tze Ying og Gunnar, Telemark 2017

5 stjerner er ikke nok til å beskrive kvaliteten på servicen og nivået av profesjonalitet Eirik innehar. Vi startet heldigvis jakten på bryllupsfotograf veldig tidlig, og jakten stoppet umiddelbart da vi så Eirik’s arbeid. Vi ble så glade fordi bildene hans er, med ett ord: “WOW!”

Eirik absolutt elsker det han gjør; hans lidenskap reflekteres gjennom måten han jobber på. Helt fra svaret på vår første epost til å ta seg tid til våre mange Skype-samtaler, og fra å fange de nære øyeblikkene på bryllupsdagen vår til å flittig hjelpe oss med å designe albumet vårt, viser Eirik et godt øye for detaljer og er utrolig dyktig.

Hans vennlige og tilnærmelige vesen gjorde det enkelt for oss å være komfortable foran kameraet. Vi elsker at han alltid er ute etter noe nytt og spennende (enten det er hans fotografiske stil eller mot til å smake en eksotisk tropisk frukt som mange styrer unna). Han er en glede å jobbe med og er veldig allsidig. Vi lo og hadde det gøy hele tiden og bildene ble helt amazing! Mange av gjestene våre har også skrytt av Eirik til oss.

Hvis du ser etter en bryllupsfotograf som har hele pakken, let ikke lenger. Kontakt Eirik og du vil ikke bli skuffet. Dere kommer til å skape magi sammen :)


Bryllupsfotograf Sandnes flinke fotografer i Rogaland.jpg

Line og Thomas, Sola 2018

En av de beste investeringen til bryllupet var å velge Eirik som fotograf!

Bildene ble helt fantastiske og måten han jobber på er diskret, merket nesten ikke at han var tilstede under vielsen eller på festen. Når vi tok bilder etter vielsen var han behagelig å jobbe med.

Et stort pluss er også opplevelsen han gir oss i forkant av bryllupet og i etterkant samt presentasjonen av bildene - helt topp!

Gudde max på deg, Eirik!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Bryllupsfotograf Sandnes og Stavanger Julebygda kapell

Caroline og Jonas, Sandnes 2014

Vi angrer ikke et øyeblikk på at vi engasjerte Eirik som vår bryllupsfotograf.

Med en dag så full av inntrykk var det viktig for oss å ha noen som kunne fange de spesielle øyeblikkene. Eirik har en unik evne til å få frem stemningen i bildene sine, det være seg små blikk i kirken, emosjonelle taler, eller stemningen i lokalet, uten at du engang merker at han er der. Ikke før du setter deg ned med bildene etterpå skjønner du hvor stor betydning det har å ha riktig fotograf med seg.

Høydepunktet på dagen var på mange måter selve brudebildene. Eirik, med sitt behagelige og rolige vesen, gir ro til et småstresset brudepar, et pusterom og muligheten til å nyte øyeblikket, og ikke se det gå bort i kaving. Han har et veldig godt øye for flotte omgivelser for bildene, og har alltid et alternativ på lur dersom noe ikke skulle fungere.

Bildene hans taler for seg selv; Eirik leverer varene! Med en glimrende serviceinnstilling følte vi oss veldig godt ivaretatt gjennom hele oppdraget fra planleggingen og frem til bestilling av album; vi følte at han var "vår" bryllupsfotograf, og at det ikke bare var et nytt oppdrag i rekken. Vi kan ikke annet enn å gi ham vår varmeste anbefaling.


Bryllupsfotograf Flekkefjord og Egersund

Lisbeth og Tor Gunnar, Sira 2015

Kalispéra! Nå ligger vi på senga på Rhodos med dårlig wifi og smiler fra øre til øre :D

Vi er så utrolig glade og taknemlig for at du hadde mulighet til å fotografere den store dagen vår. Vi visste at du var god til å fange naturlige og magiske øyeblikk, men det var ekstra spesielt å se fra vår egen dag <3 Du er virkelig dyktig! Vet ikke hvor mange ganger vi stoppet mens vi bladde og sa: "ååå det må vi ha STOOORT på veggen" :D Fine minner fra vielsen med familie og venner. Tusen tusen tusen takk! Vi vil virkelig anbefale deg videre. Det var så koselig at vi gjerne skulle gjort det igjen, kanskje gullbryllup om 50 år? Bare noter det bak øret, så gir vi en lyd når det nærmer seg ;) Sender litt sol fra Rhodos. God klem fra Lisbeth og Tor Gunnar <3


Ok, jeg har lest nok!


Bryllupsfotograf Gaustablikk og Rjukan i Telemark

Mariel og Lars, Rjukan 2017

Vår varmeste anbefaling går til Fotograf Eirik Halvorsen, etter profesjonell fotografering i minusgrader.

«Været er det eneste du ikke kan planlegge til den store bryllupsdagen.» Heldigvis hadde vi snakket med Eirik på forhånd og blitt forklart at været er spennende, og at de fineste bildene kan skapes i det «dårligste været».

Da vi våknet til tåke og snø den lørdagen, var det dette vi fokuserte på. Eirik veit tydeligvis hva han snakker om, for tar du en titt på bildene fra bryllupsdagen vår, så ville vi ikke byttet ut været om vi kunne. Den fallende snøen ble fanget på magisk vis. Og hvem som helst ville blitt imponert over å se denne fotografen fylle skoene sine med snø, legge seg flatt på iskald bilvei og klatre over gjerde som varslet stup, for å komme til rett vinkel…

Underveis fikk vi unike tips som bare en erfaren bryllupsfotograf kan gi. Eirik er profesjonell og lidenskapelig opptatt av jobben han gjør, det er så tydelig. Personligheten hans med lekenhet, positivitet og kreativitet bidrar til at fotograferingen både blir morsom og stemningsfull. En 1’er!


Bryllupsfotograf Stiklestad og Trondheim, Trøndelag

Anette og Frode, Stiklestad 2015

Kjære fantastiske du!!!!

Tusen takk for helt vannvittige bilder! Du var absolutt verdt investeringen. Vi har nå ledd og grått mens vi har sett gjennom bildene. Håper du fortsetter med dette i alle år fremover slik at flere får sett tilbake gjennom din linse!

<3<3<3<3<3<3<3


Bryllupsfotograf Utvik og Stryn i Nordfjord

Andrine og Thomas, Utvik 2017

Så gøy å ha med Eirik på tur og bryllupshelg. Kjempeflotte bilder og gode minner som han har tatt vare på for oss. Og så er han en god kar det er kjekt å ha i hus.

Så takknemlige og glade for at vi har blitt kjent med deg.


Bryllupsfotograf Egersund og Eigerøy

Maren og Rolf André, Egersund 2015

Da vi lette etter fotograf til bryllupet vårt var det viktig for oss å finne en person som vi hadde tro på kunne fange stemningen og som var kreativ og utradisjonell i fotograferingen. Det fant vi i Eirik. Da vi så hans arbeid første gang fikk vi den gode følelsen og visste han kunne gi oss bildene vi ønsket. Den gode følelsen ble forsterket da vi møttes. Eirik er en fin person å forholde seg til. Profesjonell, rolig, hyggelig og effektiv. Veldig sterk opplevelse å få se bildene første gang. En gjenopplever dagen, øyeblikkene og minnene strømmer på. Vi er veldig fornøyde med bildene og at vi valgte Eirik, og kan anbefale han på det varmeste. Han er lidenskapelig opptatt av det han gjør og det vises igjen i hele prosessen og i sluttresultatet.


Seriøst, jeg trenger ikke mer overbevisning.


Bryllupsfotograf Helgåleiren Brusand og Jæren

Silje og Alex, Ogna 2016

We chose Eirik because we loved his style. What we got was a lovely experience that started as soon as we met up to chat. He is comfortable to be around, and importantly also seems really excited by his own creativity, which is great to watch and see the results of! We felt entirely safe trusting him to create something special for us to keep from our day, and were not disappointed. Our engagement session was great posing practice, and we adore those photos too. All the experiences we've had in the year since first getting in touch have been awesome, and we have some incredible photographs to look back on it with <3


Forlovelsesbilder og bryllupsfotograf i Stavanger

Mona og Tor Sveinung, Bryne 2016

Vi er strålende fornøyd, både med bildene og valget av fotograf. Bare av det lille vi viste deg på forhånd [fra eirikhalvorsen.com], forstod du akkurat hvilken stil og stemning vi var på jakt etter. Endelig har vi noen fine bilder av oss sammen. Så Tusen takk! :D Nå blir det en fryd å lage invitasjoner. Blir vanskelig å velge, for det ble så mange fine! Veldig godt å kjenne at vi ikke trenger å bekymre oss for fotograferingen på selve dagen. Du fikk oss til å slappe av, og da ble resultatet også bra. Meget dyktig er du :)


Bryllupsfotograf Sola Strand Hotel Stavanger

Sølvi og John, Sola 2015

Bryllupsfotograf må vi jo ha, og den kommende bruden hadde bestemt seg for at vi skulle ha Eirik Halvorsen. Den litt skeptiske brudgommen gikk litt ufrivillig med på dette. Han mente at det var litt unødvendig med heldagsfotografering, men for å blidgjøre sin kommende kone, gikk han med på å velge Eirik.
Vi fikk gjennomføre forlovelsbilder som er inkludert i heldagsfotograferingen, dette var en super måte å få øve seg litt på å være kjærester foran kamera. Vi lærte mye om kryssende blikk og hvordan vi skulle stå for å se best mulig ut. #toppmodellfølelse sier brudgommen. Vi fikk en haug med nydelige bilder som vi valgte å bruke på invitasjonen til bryllupet.
Da den store dagen kom var det kun under de offisielle bryllupsbildene vi merket noe særlig til Eirik. Han sneik seg rundt og knipset gull!
Når albumet var klart var det som å gjenoppleve dagen på ny. Helt fantastisk! Alle de små og store øyeblikkene fra dagen vår som han hadde fått med seg. Det ble et par tårer fra brudgommen igjen. Hver gang vi tar frem boken og ser i den blir vi litt forelsket på ny ❤
Vi kunne ikke vært mer fornøyde med opplevelsen og bildene vi fikk. Tusen takk Eirik, for at du foreviget dagen vår! *glitterlyd*


Bryllupsbilde Fargegata Fargegaten Stavanger Øvre Holmegate

Hanne og Bjarte, Stavanger 2014

Når det gjelder resultatet, taler bildene våre for seg selv.
Men de blir sånn fordi at prosessen er en kombinasjon av lett og ledig og veldig profesjonell.
Eirik er en person det er lett å være rundt, noe som har gjort de tre fotosesjonene vi har hatt til humørfylte timer, og selv om vi faktisk alle tre gangene har hakket tenner av kulde, oser bildene av varme.

Du må imidlertid like litt publisitet om skal du velge Eirik. Bildene hans blir veldig populære!


brudepar under stjernehimmel

Henrikke og Glenn, Jæren 2015

Du har klart å fange dagen og øyeblikkene på en helt unik måte!
Når vi ser igjennom bildene legger vi allltid merke til nye detaljer. Du har hatt en klar tanke om hva du ville med hvert eneste bilde/motiv. Etterbehandlingen er også upåklagelig! 
De er uheldige de som ikke får deg som fotograf til sitt bryllup.

Vi kunne ikke vært mer takknemlige for at du var med og foreviget dagen vår, nok en gang tusen takk!"


Syns du det virker gøy å være kunde hos meg? Lyst til å prøve?

Ja!