Om Eirik Halvorsen

Foto: Paul Woo

Foto: Paul Woo

 
 

Takk for at du er interessert

Jeg elsker å reise, oppleve nye steder og bli kjent med nye folk. Bryllupsfotografi hjelper meg med akkurat det, og for meg er det en perfekt måte å uttrykke det jeg har inni meg. Noe som er til fordel for mine kunder.

Med intervjuer og features i TV, aviser og all slags nasjonal og internasjonal media har jeg hatt gleden av å fått arbeidet mitt vist til mange folk. Det er kanskje slik du har funnet meg?

Over 100 bryllup har jeg fotografert i inn- og utland, og jeg søker stadig etter å lære mer og utvikle meg til å bli bedre.

Sammen med min kone Jessica bor vi i et koselig hus hvor katten vår, Ariel, er sjef. Jessica driver en liten café litt nedi gata fra der vi bor og det er oftest meg som står for matlagingen på kjøkkenet hjemme. 

 

Hvorfor bryllupsfotografi?

Du tenker kanskje på bryllupsfotografi som de forventede bildene. De tingene som alltid skjer i et bryllup: bruden blir sminket, brudgommen knyter sløyfa, far fører datteren opp til alteret, første kyss, kakeskjæring på kvelden osv? 

Ja, dette er ting som skjer i løpet av en bryllupsdag, men det som gir meg inspirasjon og livskraft er å lete etter alt som skjer i mellom disse øyeblikkene. De ekte øyeblikkene som er spesielle for deg. 

Det er de tingene som gjør hvert bryllup unikt. Det er de tingene som gjør deg til deg og som er de skikkelig verdifulle minnene å ta vare på.

De minnene som jeg tar vare på for deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og la oss bli bedre kjent.

Kanskje det er akkurat meg du ser for deg til å dokumentere bryllupet ditt?


I et ønske om å løfte opp norsk bryllupsfotografi har jeg gått sammen med tre flinke kollegaer og startet Blikkfangerne. En samling av noen av de flinkeste bryllupsfotografene i hele landet.