Minnene dine, bevart på beste måte.

Digitale skjermer som datamaskinen, telefonen og TV'en din klarer ikke å gjengi bildekvaliteten slik skikkelig print gjør. De aller fleste kundene mine går for album, og det syns jeg du også bør gjøre. Bilder nå til dags forsvinner fort på Snapchat og Facebook. Et skikkelig solid og vakkert bryllupsalbum tåler tidens tann og er noe du stolt kan ta frem og vise når du har gjester (eller sitte ned og bla i med familien for å mimre om alt som skjedde på bryllupsdagen).

 
familien ser i bryllupsalbumet sitt etter bryllupet

Skap glede gjennom generasjoner

Opplev bryllupsdagen din igjen og igjen i et håndlaget og solid album nøye designet av meg. Med fokus på historier, fargespill og estetikk blir de best egnede bildene satt sammen til et nydelig stykke kunst som kan skape glede og minner gjennom flere generasjoner.

Eirik Halvorsen - QT Albums all albums-17.jpg

Bomullspapir

Matt overflate og litt varme i papiret gjør at bildene dine kommer ekstra godt frem. Sidene i albumet ser nesten spiselige ut. Ingen gjenskinn gjør at fargene er dype og krystallklare. Printkvaliteten har en garanti på over 50 år.

Eirik Halvorsen - QT Albums all albums-50.jpg

Lintrukket eske

Alle album kommer med en flott eske trukket i lin. Denne kan personaliseres med valgfri farge som matcher albumet. Navn, bryllupsdato, logo etc kan også trykkes utpå esken på lik linje som albumcoveret.

Jeg kan vise deg mange album jeg har lagd og fortelle mer om prosessen med å designe album til akkurat deg og ditt bryllup.