+ Hva er fremgangsmåten min?

Jeg fotograferer øyeblikkene slik de naturlig utspiller seg. Under størsteparten av dagen prøver jeg å være en usynlig ninja med 100% fokus på historien. Du vil ikke oppleve at jeg spør venner og familie om å gjenskape et øyeblikk, du finner meg klar til å fotografere dem før de i det hele tatt skjer.

Under portrettfotograferingen er det litt annerledes. Jeg veileder og dirigerer en god del og jobber med å bringe nye, kreative fotografiske idéer til livs for å prøve å skape noe som er virkelig unikt. Selv om jeg veileder under portrettfotograferingen er intensjonene mine å fange ærlige og naturlige bilder av dere.

Mitt mål i hvert bryllup er å utvikle noe helt nytt og spennende som kanskje ingen har sett før. Hvis det er noe som resonnerer med deg kommer vi til å være en perfekt match!

+ Hva leverer jeg?

Du får alle de redigerte bildene i full oppløsning i JPEG-format, enkelt nedlastbare uten vannmerke fra et online galleri*. Ta en titt på eksempelgalleriene under her for å få et innblikk i hvordan ditt bryllup kan se ut.

Antall bilder varierer etter hvilken pakke som velges.

*Gjelder ikke PAKKE 0

+ Trenger du å gi meg en liste med bilder jeg skal ta?

Nope! 1,5 måneder før bryllupsdagen får du tilsendt et spørreskjema som inneholder alt jeg behøver å vite om dine bryllupsplaner. Inkludert i det skjemaet er den eneste lista jeg ber om: Hvilke forskjellige gruppebilder dere ønsker av familien. Det er også tips om hva som er mest vanlig her i tillegg til spørsmål om hva som er unikt for deg og din familie som jeg bør vite om.

+ Hvor mye koster det i reiseutgifter?

Reiseutgifter legges til når jeg må fly eller når reise med bil tur/retur fra Bryne overstiger 80km. Vurderes ut i fra kostnader vedrørende reise og evt opphold men for enkelthets skyld har jeg et standard reisebudsjett på 6 250kr som dekker tid og alle nødvendige utgifter for at jeg skal kunne komme og dokumentere den store dagen deres innenfor landets grenser.

+ Hvor mye er depositumet?

Jeg har ikke et depositum, jeg har et ikke-refunderbart bookinghonorar på 10 000kr for å låse datoen deres. Det er første nedbetaling fra dere og jeg har en førstemann til mølla policy. Den som først signerer kontrakt og betaler bookinghonoraret sitt booker meg til bryllupsdagen sin.

+ Hvordan booker du meg?

Etter at vi har snakket sammen , blitt litt kjent og funnet ut hvilken pakke som er best for dere sender jeg over en formell kontrakt som signeres digitalt online sammen med en faktura på bookinghonoraret.

+ Hva med album da, hvordan funker det?

Jeg er glad for at du spurte! Det er litt informasjon her om album, og så kan du se litt lengre ned på siden hvilke pakker som inkluderer album og ikke.


Trykk på hvert bilde for å se det fulle galleriet med alle bildene som er levert til kunden:


Prisene er under oppdatering for 2020-sesongen.

Bryllupsfotografering inkludert forlovelsesfotografering og album starter på 40 000krÁ la carte

Bryllupsfotograf Stavanger priser.jpg

Ekstra timer

I get it - Tiden sklir ut. Talene blir for lange. Toastmasteren klarer ikke å holde styr på tidsskjemaet (sorry, men jeg har enda til gode å fotografere et bryllup hvor tiden ikke sklir ut, kjære toastmastere i det ganske land!).

Legg til ekstra timer på selve dagen så går jeg ikke glipp av spilloppene på dansegulvet og når vennene dine virkelig viser sitt sanne seg.

2 000kr per time

Hagefest dagen før bryllupet i Stavanger

Dagen før bryllupet

En get together dagen før bryllupet med alle gjestene (eller så mange som det passer for) anbefaler jeg alltid. Jeg og kona gjorde det selv når vi giftet oss.

På den måten brytes isen mellom venner og familie som kanskje aldri har truffes før og på bryllupsdagen er det mer “Hei, og takk for sist” som gir en MYE mer løssluppen bryllupsdag. Snakker av erfaring her altså.

For en mer helhetlig dekning av bryllups-weekenden. Kall det gjerne rehearsal dinner. En mer low-key event dagen før dagen.

5 500kr

Bryllupsfotograf Oslo forlovelsesbilder ved vannet.jpg

Forlovelsesbilder

Det fins tusen grunner for å ta forlovelsesbilder. Her er noen av dem:

- Dere får øvd dere på å bli fotografert av en profesjonell.
- Vi blir bedre kjent og i bryllupet blir alt lettere.
- Bildene kan brukes på invitasjoner, save the date osv.
- Lag gjestebok med bilder som gjestene kan skrive i.
- Få bilder av dere selv uten bryllupsstasen på.

30-40 ferdig redigerte digitale bilder leveres gjennom et online galleri.

5 500kr

Album

Det å se på bilder i fysisk format kan ofte bli litt glemt. Det er en veldig viktig faktor å ta med når du tenker over hva du virkelig ønsker ut av bryllupsbildene dine.

Det er bare en helt annen følelse å ta et album ut i fra hylla enn å skru på PC’en. Å se på blekk i stedet for piksler. Å holde minnene fra dagen i hendene dine - uten behov for en stikkontakt.

Les mer her eller trykk på bildet.

25x25cm starter på 7 800kr
30x30cm starter på 9 870kr
40x40cm starter på 13 500kr

Second shooter i bryllup.jpg

Second shooter

La meg starte med å si at jeg har fotografert de fleste bryllup helt alene, men noen ganger kan det være lurt å ha med en ekstra fotograf. Jeg kan faktisk ikke være to steder til samme tid :p

Hvis det er store avstander mellom begges forberedelser, hvis du vil ha masse detaljbilder fra borddekning, pynt i lokalet og mingling med gjester mens vi er ute og fotograferer portretter, da er en second shooter veien å gå.

Jeg jobber kun med profesjonelle fotografer som jeg stoler på og som gir meg bildene de tar slik at de blir redigert av meg sammen med bildene jeg lager.

10 000kr

Unplugged wedding mobilfri vielse unplugged bryllup.jpg

Mobilfri rabatt

Jeg har merket en enorm økning av telefoner, nettbrett (!) og kameraer i bryllup de siste årene. Spesielt under og etter vielsen.

Hvis du som kunde sørger for å gi beskjed til vigsler og alle gjester om at ingen andre får fotografere under vielsen er denne rabatten din. Må oppgis ved kontraktinngåelse.

Vi kan snakke mer om dette i detalj. Det er en vinn-vinn fordi gjestene dine blir mer til stede i det som skjer og jeg får dokumentert bilder av mennesker som smiler, gråter og klemmer i stedet for å trykke på en skjerm.

Dette gjelder også gjesters fotoapparat.

Trekk fra 500kr fra hvilken som helst pakke.