Forlovelsesfotografering i Rotterdam, Nederland

Bryllupsfotograf i utlandet

Kjersti og Charlie fant meg gjennom Blikkfangerne og hadde lest seg opp på flere av blogginnleggene mine der med bryllup jeg har fotografert rundt omkring i landet som inspirasjon til hvor de kan feire bryllupet sitt neste år. Charlie er nemlig nederlandsk, hvor paret bor for tiden.

Jeg var tilfeldigvis i Rotterdam i forbindelse med et kurs tidligere i vår, og Charlie var tilfeldigvis i Rotterdam i forbindelse med en konferanse - og Kjersti skulle være med. For en perfekt sammenkomst!

Utfordringen var at jeg ankom Amsterdam flyplass ganske sent, etter å ha reist i over 20 timer fra USA, og det eneste vinduet vi hadde til å møtes var den kvelden. Utfordringen var ikke bare at jeg kom fra en annen tidssone etter mange timers reise, men det var totalt nattemørkt da jeg kom frem.

Og vet du hva?

Challenge accepted!

Ikke vær redd for mørket. Det er min jobb å fotografere

Du skal bare være deg selv mens jeg løser alle fotografiske utfordringer. Uten å være for klisjé så betyr fotografi “å male med lys”. Dersom man har begrenset med lys er det også begrenset hvor mye man kan fotografere.

Men begrensninger skaper kreative løsninger. Bildene over er fotografert i en parkeringsgarasje. Bildene under er fotografert utforbi en restaurant nede ved kaien.

Leter du etter en profesjonell bryllupsfotograf med erfaring som kan fotografere bryllupet ditt?