Forlovelsesbilder i Jærsk solnedgang - Bryllupsfotograf på Jæren

Ekte og unike forlovelsesbilder utfor Vigrestad.

Nærmere bestemt Hårr. Rett ved dumpen, like før rasteplassen i svingen som ligger helt ute i havgapet, nesten. Jeg er sikker på at om du ikke helt er med på hvor jeg mener, så har dette stedet gitt deg en WOW-faktor om du har kjørt sørover fra Bryne på Riksveg 44 mot Vigrestad.

Tone og Gerhard gifter seg neste år og jeg er så heldig å få fotografere bryllupet deres på Varhaug. De bor på Vigrestad og kjører forbi denne veistrekningen til og fra jobb så det passet veldig fint at de foreslo det som en location for forlovelsesfotograferingen.

En forlovelsesfotografering er en kjempegod måte å bli litt bedre kjent på, og å øve på å bli fotografert.

99% av alle kundene mine har aldri blitt fotografert profesjonelt før. En forlovelsesfotografering er en kjempegod mulighet til å “avlære” ting som du tror om fotografi og å øve på å bli fotografert før bryllupet.

5 gode grunner for å ta forlovelsesbilder:

  • Få fine bilder av dere til invitasjoner til bryllupet

  • Dere får en timeout sammen. En liten date. Barnefri. Telefonfri. Fri fra bryllupsplanlegging

  • Lag et album med bildene i som gjestene kan bruke som gjestebok i bryllupet (spør meg om dette for jeg har noen skikkelig gode tips!)

  • Bli bedre kjent med bryllupsfotografen (meg) :)

  • Slapp av og vit at jeg tar meg av alt som har med bilder å gjøre i bryllupet deres. Gjennom forlovelsesfotografering opplever jeg at kundene mine lærer å stole på meg og blir mye mer løsslupne og kan være seg selv 100% på bryllupsdagen fordi de vet hva de får

Liker du disse bildene? Hvis dette ser interessant ut vil jeg veldig gjerne høre fra deg!

Visste du at forlovelsesfotografering er inkludert i alle pakkene mine hvis du booker meg som bryllupsfotograf til bryllupet ditt?

bryllupsfotograf i sandnes