Forlovelsesbilder på Vigdelstranden - Bryllupsfotograf Stavanger

Elise og Nils gifter seg i august og vi ganske løst planla å fotografere forlovelsesbildene en lørdag i april. Problemet var bare at det høljregnet og var mye vind hele formiddagen. Elise ville så veldig gjerne ha fint vær og fin natur i bildene så fotograferingen ble avblåst (no pun intended).

bryllupsfotograf stavanger forlovelsesfotografering på vigdelst

Skal du gifte deg og er på jakt etter en bryllupsfotograf?


Aldri utsett en fotografering på grunn av dårlig vær

Opp gjennom årene har jeg lært at dersom man bare kjører på vil magi veldig ofte oppstå. Jeg ringte Elise og spurte om vi ikke bare skulle fotografere allikevel. Det hadde sluttet å regne og kanskje det kom til å bli fint vær etterhvert. Den kraftige vinden gjorde at været skiftet raskt.

Fem minutter inn i fotograferingen skjer dette:

Snakker bildene mine til deg?

Da syns jeg du skal snakke med meg: