Bryllupsfotograf i Stavanger - Bryllup på Tou Scene

Bryllup på Tou Scene i Stavanger

Gyda og Philip giftet seg på en varm sommerdag i juni. Sol, blå himmel, masse kjærlighet og følelser gjorde denne dagen en fryd å fotografere.

Grundig planlegging la til rette for en avslappet og gjennomført dag med fokus på en god fest med venner og familie. Det er alltid en god idé å ha vielsen på samme sted der festen skal være, for da er alt og alle samlet og man mister ingen tid i kjøring og transport.

Det, blandet med buffet til middag og bli kjent fest dagen før er oppskriften på en bra bryllupsdag tror jeg.

Eller, du kan jo dømme selv:

Glitrende bryllupsbilde fra Tou Scene.

Glitrende bryllupsbilde fra Tou Scene.

Leter du etter bryllupsfotograf i Stavanger?


Ting som gjør at jeg digger bryllupet til Gyda og Philip:

  • Tou Scene er veldig industrielt og et veldig fint lokale for bryllup.

  • Korte avstander. Ingen bil. Kun chill stemning.

  • Buffet. Heller en episk buffet enn en episk 3-retter. Buffeten kan man forsyne seg mer av og man kan velge KUN ting man liker.

  • Ingen var redd for å uttrykke følelsene sine. Tårer, latter, klemmer og kyss satt løst.


Nydelig album og foreldrealbum

De aller fleste kundene mine går for pakker som inkluderer et skikkelig håndlaget og spesialdesignet album, men visste du at du kan få rimelige kopier av albumet i en annen papirtype? Det er den perfekte julegaven til foreldre. Tenk å få unnagjort julehandelen når du allerede bestiller album til deg selv!

You’re welcome ;)

Philip gjorde seg klar i Gamle Stavanger sammen med kompisene sine. Gåavstand fra Tou Scene.

Gyda sine forberedelser var på Aprés frisørsalong, nesten vegg i vegg med Tou Scene.

I bildet over her kikker Gyda i gjesteboka med forlovelsesbildene deres i. En fantastisk flott bok som gjestene kan skrive en hilsen i under bryllupsdagen. Ta kontakt om du vil ha et slikt album med dine forlovelsesbilder :)

Slik ser den ut før og etter den er fylt ut:

Brudebuketten og blomsterdekorasjonene i lokalet på Tou Scene er lagd av Umulig Bukett i Sandnes.

Gyda var ganske sein til vielsen. Jeg tror både far og brudgom ble svette i hendene og ekstra nervøse av ventingen. Over her står Gydas far og vigsleren og venter.

Ha vielsen der bryllupsfesten er!

Jeg vil virkelig slå et slag for å ha vielsen der du planlegger bryllupsfesten. I hagen, ute på terrassen, i skogen eller innendørs om det er plass til det. Det er skikkelig fint, det blir mer personlig og gjestene slipper å forlate festen akkurat når den begynner (når vielsen er ferdig) og det blir masse god stemning!

Skipp portrettbildene etter vielsen.

Gå heller og vær med gjestene. Spis de kanapéene dere har betalt for, mingle med venner og familie dere ikke har sett på lenge.

Alle mine kunder blir fotografert av meg et opptil et år før bryllupet når vi fotograferer forlovelsesbilder, så på selve bryllupsdagen er fotografering enkelt og ikke noe som er stressende å tenke på.

Vi brukte 5 minutter etter vielsen på noen portretter ved vinduene, og så sparte vi resten av portrettene til senere på kvelden når sola ble lavere på himmelen.

Vil du sitte mange timer ved bordet og høre på taler?

Eller vil du mingle med gjester og feste i stedet? Begge deler er like riktig i et bryllup. Husk at det er DITT bryllup og du kan bestemme alt som skjer.

Min erfaring er at de fleste jeg fotograferer vil ha en god fest med venner og familie med mye mingling, drikking og dansing.

Supertips: BUFFET!

Dropp 3-retteren. Det er dyrt og det er veldig tidkrevende for kokkene å dandere alle tallerknene. La gjestene forsyne seg selv med det de liker og så kan alle mingle og snakke med hverandre.

Etter en løssluppen middag med noen få, gode taler ble stemningen skrudd opp et lite hakk mens jeg og brudeparet spaserte utforbi for noen ekstra portretter i den lave sola. Desidert min type lys å fotografere i så ekstra gøy når jeg har så kjekke kunder som syns at idéene mine er gode :)

Tilbake til festen!

Jeg tror at jeg har klart å fange ekte lykke:

glad brudgom på dansegulvet bryllupsfotograf i stavanger

Jeg digger å fotografere på dansegulvet. Kule dance moves, besteforeldre i full sving, unge som eldre - alle liker å shake that booty og riste litt løs :)

Det siste bildet.

Noe jeg alltid prøver å få til, og så ofte som mulig prøver jeg å gjøre en personlig vri på det. I dette bryllupet måtte jeg finne på noe med solsikkene og endte opp med bildet under.

Har du lest intervjuet med meg om det siste bildet? Ta en titt her for litt mer kjøtt på beina.

Ser du deg selv i bildene mine? Leter du etter fotograf til bryllupet ditt i Norge eller utlandet?