Bryllupsfotograf i Gloppehallen - Bryllup på Byrkjedalstunet

Bryllupsfotograf Stavanger og Sandnes. Heldagsfotografering i Gloppehallen.

Marianne og Øyvind viet seg i Bjerkreim Kirke og fortsatte festen i Gloppehallen på Byrkjedalstunet. Det er første gang jeg har fotografert bryllup i Gloppehallen og syns det er et veldig stilig lokale.

bryllupsfotograf sandnes stavanger dokumentarisk heldagsfotograf

Planlegger du bryllup og leter etter bryllupsfotograf?


Ting som gjør at jeg digger bryllupet til Marianne og Øyvind:

  • De booket meg nesten 2 år før bryllupet. Det vanskeligste med jobben min er å måtte si nei til et koselig par som er for sent ute fordi jeg allerede er booket til et annet bryllup. Ta kontakt LENGE før du tror du må ta kontakt. Datoene forsvinner fort!

  • Forberedelser hjemme med venner og familiemedlemmer gjør alltid bildene mer spesielle.

  • Wraps og fingermat til gjestene (og brudeparet!) etter vielsen. Det kan bli noen timer til middag. Sørg for at alle får noe å spise. Eventuelt hopp rett fra vielse til middag. Kjør seinere vielse, tidligere middag og få mer tid til mingling og dansing (top tip fra bryllupsfotografen der, altså).

  • Masse personlig pynt og stæsj. Smågodtbord, egen bilde-timeline, gjestebok, photo booth osv.

Et av favorittbildene mine fra i fjor

er bildet over av Øyvind som steller og kler sønnen deres. Som bryllupsfotograf leter jeg etter ting som gjør hver kundes historie unik, og dette bildet syns jeg representerer det å bli foreldre på en så fin måte. Det er din egen store dag. Du skal gifte deg. Det er din morgen hvor du skal gjøre deg klar, men livet ditt handler ikke bare om deg lengre.

Ansvaret som far, nydelig fanget på bryllupsdagen.

Brudens forberedelser må ikke være på en frisørsalong.

Ingenting vondt ment om Søss & Di på Ålgård som er kjekke folk (og en fin salong) hvor jeg har fotografert flere bruder tidligere. Jeg bare ønsker meg flere frisører som tilbyr hår og sminke på location i fremtiden. For bildene sin del, om bruden gjør seg klar hjemme, eller hos sine foreldre feks, så vil bildene bli mye mer personlige og ekte.

Dersom vielse og fest er i samme lokale og brud og brudgom har mulighet til å ha forberedelsene sine der er enda bedre for helheten i bildene og utgjør mindre transport og logistikkutfordringer.

Er du en frisør som spesialiserer deg på brud og gjerne jobber på location?

Ta kontakt så anbefaler jeg deg til absolutt alle kundene mine!

Mat og en liten meet and greet hjemme hos brudens foreldre.

Liker du bildene mine?

Kanskje du liker meg også da? og kanskje jeg liker deg? Bryllupsfotografi er veldig personlig, fordi det er veldig intimt og tett på for din del, men også for meg fordi jeg gir så utrolig mye av meg selv i arbeidet jeg gjør. Den beste måten å finne ut om vi er en bra match for å skape magi sammen er å trykke på den røde knappen: