Bryllup på Yrineset ved Oldevatnet - Bryllupsfotograf i Nordfjord

Bryllupsfotograf Stryn, Loen og Olden.

Yrineset ligger i et område som kanskje har noe av den flotteste naturen Norge har å by på. Oldedalen kan lett ta pusten fra deg med smaragdgrønt smeltevann fra Briksdalsbreen omkranset av høye fjell. For en lokasjon til bryllupsfeiring!

bryllupsfotograf nordfjord stryn hjelle

Bor du i Sogn og Fjordane og planlegger bryllup?

Jeg fotograferer bryllup og dokumenterer mennesker, minner og relasjoner over hele landet.


Ting som gjør at jeg digger bryllupet til Hege og Andreas:

  • De bor i Oslo, men begge vokste opp i Stryn og valgte derfor å ha bryllupet sitt i hjemtraktene.

  • Oppstryn Kyrkje, hvor vielsen stod, ligger helt fantastisk til ved Oppstrynsvatnet.

  • Desserten ble servert på bordet. Altså ikke på tallerkener. På bordet!

Andreas gjorde seg klar på Hotel Alexandra i Loen

Hotellet som ligger rett ved Loen Skylift. Jeg hadde med meg Vig Anmol fra Kanada som second shooter i dette bryllupet og han fulgte Andreas fra morgenen av mens jeg fulgte Hege.

Hva er en second shooter lurer du på?

Jeg er bare én person (duh!) og selv om jeg har fotografert snart 100 bryllup helt alene er det mange fordeler med å ha med en second shooter.

Her er 5 gode grunner for å booke en second shooter:

  • Hver fotograf kan være 100% sammen med brud og brudgom fra morgenen av helt frem til vi møtes i vielsen. Det betyr at alt som skjer om morgenen, alle personene som er innom og sier hei og ikke minst reisen til vielsen blir dokumentert i sin helhet.

  • Under vielsen kan en second shooter fotografere fra alternative vinkler + om hovedfotografen dokumenterer brudeparet kan en second shooter fotografere øyeblikk som skjer blant familie og venner.

  • Dersom brudeparet vil bli fotografert etter vielsen kan en second shooter reise til festlokalet og fotografere bordoppsett, detaljer og mingling blant gjestene. Veldig ofte planlegger brudepar noen aktiviteter for gjestene mens de er ute for portrettfotografering. Med en second shooter får man dekket begge deler.

  • På kvelden kan én fotografere taleren mens den andre kan fotografere reaksjoner fra gjestene.

  • Utover kvelden er det ikke bare på dansegulvet ting skjer. Med to fotografer får man dekket mye mer av øyeblikkene og menneskene (dine familier og nære venner) som gjør at sluttresultatet blir et potensielt enda sterkere produkt.

Brudekjolen tilhørte brudens mor

…og er redesignet av Tuva Listau. Dersom du er gått litt lei i jungelen av å lete etter den perfekte kjolen kan gjenbruk og redesign være akkurat det du leter etter. Tuva er utrolig flink så sjekk henne ut. Og hvor fin ting er ikke dette for å ha med litt av en person som ikke lenger er med oss i bryllupet sitt?

Dårlig vær og litt for lang tid på hår og sminke gjorde at bruden ble for sen til vielsen. Veldig sen. Sånn tre kvarter for sen. Men med tålmodighet, kjærlighet og varme hjerter ble det en flott vielse.

Planlegger du å gifte deg i spektakulær norsk natur?

Et destinasjonsbryllup i eget land tre dager til ende? Jeg har skrevet en detaljert artikkel om Yrineset på Blikkfangerne-bloggen hvis du er interessert i å lære mer om stedet.

Hjemmebrygget øl til bryllupsfesten er rett opp i mi gate! Dessuten er det første gang jeg har et av bildene mine på en øletikett. Hvor kult er ikke det? :)

Så var det desserten da, servert på bordet.

Bildene får ta seg av forklaringen.

Snakker disse bildene til deg?