Best of 2018 - Bryllupsfotograf Stavanger, Oslo, Lofoten og hele Norge

“Hvem som helst kan ta gode bilder under perfekte forhold. Kun en profesjonell og erfaren fotograf kan ta gode bilder når forholdene er dårlige.”

- Huy Nguyen, Fearless Photographers

Jeg har drevet med fotografi i 15 år, hatt mitt eget firma som fotograf i 10 år og drevet som bryllupsfotograf på fulltid i 5 år. Hvert år lager jeg en samling med favorittbildene mine fra året som har gått og jeg blir helt ydmyk når jeg ser tilbake på all den tilliten kundene mine gir meg.

Utsagnet til Huy er virkelig noe som resonnerer med meg og noe jeg prøver å bevise hver eneste gang jeg fotograferer. Øvelse gjør mester, ikke sant?

2018 brakte meg til Lofoten i nord og til Dallas i Texas i sør og flere steder innimellom. I 2019 skal jeg så langt fotografere og reise til Bodø, Trondheim, Oslo, Cannes i Frankrike, Rotterdam i Nederland, Phoenix i Arizona, Los Angeles i California, Austin i Texas, Orlando i Florida, Havana på Cuba, St Louis i Missouri.

Uansett hvor du bor eller hvor du planlegger bryllupet ditt vil jeg veldig gjerne høre fra deg. La oss ta en prat og høre hvordan vi kan få det til sammen <3

Ta deg 1,5 minutt, skru opp lyden og se dette slideshowet jeg har lagd for å vise året som har gått:

Gikk det for fort?

Under her kan du se hvert enkelt bilde så lenge du vil :)

Planlegger du bryllup og leter etter en unik bryllupsfotograf til å fange og dokumentere alle følelsene og menneskene du skal invitere?

Likte du bildene? Vis gjerne denne bloggposten til noen du kjenner som skal gifte seg, eller hvis du planlegger bryllup selv kan du ta kontakt og høre om jeg er ledig på dagen din :)